Indenlandske forsendelser

* Vi sender pakken via enhver indenlandsk transportør som kunden anmodet om.

Internationale forsendelser

* Vi sender pakken via TNT, EMS, UPS, FedEx, DHL eller anden måde, du foretrækker.

* Forsendelsesomkostninger er baseret på størrelse, vægt, destination og værdi af pakken, herunder fragtforsikring.

* Bæreren tilbyder normalt online-konto til at styre dine forsendelser og endnu mere avancerede funktioner.

* Vi overholder alle eksportpolitikker og regler.

* Vi accepterer også forsendelsesmetoden som den ønskede klient.

* Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.